Reklámtábla, cégtábla

A cégtábla a vállalkozás előretolt bástyája, az első dolog, amit a vásárló észrevesz. Nem lehet tehát eléggé hangsúlyozni fontosságát. Ugyanis ha nem szimpatikus, vagy érdektelen a cégtábla, a vásárló elmegy mellette.

A táblákat bármekkora méretben el tudjuk készíteni. Kültérre habosított PVC lemezt, vagy alulemezt, vagy szendvicslemezt ajánlunk. Beltéri használatra szintén a habosított PVC-t, vagy a habkartont javasoljuk.

Árkalkuláció

Tábla anyaga

Mérete

Utómunka

Ár

Amennyiben nem tudja biztosan mi az Ön számára megfelelő megoldás, kérjen személyre szabott ajánlatot >>>>

Nyomtatófestékeink UV-állóak, így a színek tartósak, élénkek maradnak 3-5 évig (környezettől függően – mennyire éri hosszan tartó erős direkt napsütés a táblát). Kérésre laminálni is tudjuk a nyomatot, mely megnöveli a tábla élettartamát, így a felület sérülésmentesen tisztítható, lemosható.

Méretek

Nincsenek szabvány méretek, a táblákat mindig az Ön igényeinek megfelelő méretben kivitelezzük!

Maximum méret: a legnagyobb kapható lemez mérete:  205 x 305 cm. Ezen a méreten belül érdemes gondolkodni, hogy ne kelljen illeszteni a lemezeket.

Ennél nagyobb méretű cégtáblát szeretne, akkor a molinót javasoljuk.

Felhasználás

Széleskörben használható kültéren és beltérben egyaránt. A digitális UV nyomtatási technológiának köszönhetően az esővíz nem fakít a festéken.

Felhelyezés

– ragasztással
– csavarozással
– kampóknál fogva lógatva

Mikor ajánljuk?

– ha alacsony költségvetésből kell gazdálkodnia
– ha a legegyszerűbb és leggyorsabb megoldást keresi

Egy egyszerűbb kivitelű cégtábla, vagy reklámtábla is lehet éppoly ízléses és sokatmondó, mint egy komolyabb világító tábla.

Kérjen személyre szabott ajánlatot >>>>

Amennyiben érdekli a tökéletes cégtábla titka, akkor kattintson a cikk olvasására, ahol elolvashatja a részleteket. Cikk olvasása>>>

További reklámeszközök:
Szórólap,
Roll-Up, Citylight, Molinó, Eladó molinó, One Way Vision, Plakát, Padlómatrica, Kirakat matrica, Mágnes matrica, Autódekor, 3D betű, Műanyag gravírtábla