Céges katalógus, brossúra

A brossúra alkalmazási területei

Kisebb kiadványok, céginformációk, árlisták, termékleírások, kiállítási információk, prospektusok vagy akár használati utasítások is megjelenhetnek brossúra alakjában, hiszen a formátum sokféle felhasználási módnak ad lehetőséget. Kreatív és egyedi módja szolgáltatásainak ,termékeinek bemutatásához.
A szép és átlátható katalógus titka, ha nincsen túlzsúfolva, átlátható, a színek és formák harmonizálnak egymással és elsősorban legyen benne egyediség, ami megkülönbözteti versenytársai katalógusától.

Katalógus készítése során a legjobb az, mikor a grafikusra van bízva a látványelemekben gazdag megoldások, sablonok kialakítása, az egész arculat megtervezése, a kiadvány tördelése, szövegszerkesztése és a nyomdai előkészítés minden fázisa.
Adamas Stúdiónkban, használati szempontból a leginkább keresett brossúra, katalógus méreteket kínálunk:

• A4,  A5, LA4

De ezenfelül vállaljuk a speciális méretű, kialakítású anyagok elkészítését is, egészen az ötlettől a megvalósításig.

Amennyiben katalógusra, vagy brossúrára van szüksége, kérjen személyre szabott ajánlatot >>>>

Papírok és felület kezelés

• normál 130 g műnyomótól egészen a vastag 300 g-os műnyomóig
• igény szerint választhat kreatív papírkínálatunkból is
• a tartást és az esztétikai élményt matt vagy fényes fóliázással tovább fokozhatjuk, megnyerve ezzel minden érdeklődőt és a meglévő ügyfelet
• ezen túlmenően magasabb példányszám esetén formalakkozható, prégelhető, stancolható, vagy dombornyomott kivitel is megoldható, exkluzív külalakot biztosítva a kiadványnak

Kötési, hajtási módok

  • hajtogatott
  • spirálozott (fém vagy műanyag)
  • irka fűzött – 8 oldal terjedelemtől
  • omega kapcsos
  • ragasztó kötött

Normál hajtás

A leggyakoribb hajtási mód, négy oldal terjedelemtől. A tervezés során fontos szempont, hogy a brossúra oldalainak száma csak négyesével nőhet.

„U” hajtás

Általában az LA4 méretű, hat oldalas kiadványnál alkalmazzuk. „Oltár” hajtás néven is ismert, mert a fedőlap rázár a hátlapra. Kinyitásnál a brossúra „U” alakot formáz.

„Z” hajtás

Szintén az LA4 méretű, 6 oldalterjedelmű kiadványoknál szokásos hajtási eljárás.
Úgynevezett „harmonika” hajtás elnevezéssel is közismert, mert a fedlap nem záródik rá a hátlapra.

A lehetőségek tárháza szinte határtalan, még akkor is, ha Önnek nincs konkrét elképzelése.

További reklámeszközök:
Szórólap, Katalógus, Világító tábla, Cégtábla, Reklámtábla, Citylight, Molinó, Eladó molinó, Épületháló (Mesh háló), One Way Vision, Plakát, Padlómatrica, Kirakat matrica, Mágnes matrica, Autódekor, 3D betű, Műanyag gravírtábla