Céges levélpapír, levélpapír nyomtatás

Üzleti levelezéshez az egészen kis példányszámtól (50 pld.) a több ezres darabszámig. Szabványméret A/4, oldal terjedelem lehet 1 vagy 2 oldalas, színmegjelenítésben pedig fekete-fehér, vagy színes. (Nyomdatechnika szempontjából a színek számának akkor van jelentősége, ha nagy példányszámban gondolkodnak, kis példányszámnál a digitális nyomdagépek a színes nyomat elkészítéséhez,négy színt használnak minden esetben.)

Arculati elemeket tartalmazó céges levélpapír, mellyel magabiztosan bonyolíthatja le üzleti levelezéseit

Termékleírás

A levélpapír nélkülözhetetlen szerepet tölt be mai online világunkban is az üzleti levelezésben. Egy olyan alap marketing, illetve kommunikációs eszköz, mellyel nagymértékben tudja befolyásolni cégének megítélését a piacon. Az igényes megjelenés, átgondolt és precíz grafikai tervezést igényel. Amennyiben nem rendelkezik nyomdakész anyaggal, úgy kérheti grafikusaink segítségét is. Céges levélpapírjához ajánljuk a logózott, arculati elemekkel ellátott boríték használatát is. (Boríték készítés>>>)

Adamas Stúdiónkban számtalan papír típus közül választhatja ki azt, mely minden tekintetben a legmegfelelőbb cégének. Irodájában használt nyomtatójához optimálisan tudjuk megválasztani az alkalmazható papírfajtát is.

Exkluzív papírfajtákból is választhat
Standard levélpapír nyomtatása 80-100 g-os papírra készül
Exkluzív levélpapír nyomtatása 100-120 g-os kreatív papírra készül
Exkluzív papírfajták, melyekkel kitűnhet versenytársai közül:

Rives Tradition (100 g – 120 g) – ragyogó fehér, pezsgő, vagy világos krém színben

Conqueror Laid (100 g) – ragyogó fehér

Kérjen egyedi árajánlatot Kollégáinktól.>>>
Céges logóval ellátott fejléces levélpapír

További irodai termékeink:
Boríték, Névjegykártya, Bélyegző, Dosszié, Prospektus, Brossúra, Etikett címke, CD/DVD címke