Ügyfeleink előszeretettel rendelnek az exkluzív megjelenéssel rendelkező fém-hatású, arany-fekete vagy ezüst-fekete lézertáblákból, melyek tökéletesek cég- és névtáblának, vagy egyéb dekorációs alkalmatosságnak, akár egy ajtó díszeként. A táblák bármilyen alakzatra kistancolhatók. Kifejezetten a lézeres gravírozáshoz és vágáshoz készülnek.

Az anyagokat esztétikus színek jellemzik, beltéri és kültéri alkalmazáshoz is ajánljuk, különböző táblatípusokkal. A környezet viszontagságait tökéletesen állja. Két rétegből épül fel, ezáltal az elkészült grafika jól látható, kontrasztos.

MÉRETEK:

  • 73 x 44 cm méreten belül tetszőleges méretet tudunk készíteni
  • vastagság 0,6 mm (beltéri) vagy 1,5 mm (kültéri)

ANYAGLEADÁS:
Amennyiben szöveges anyaga egyedi betűtípust tartalmaz, kérjük alakítsa görbévé vagy csatolja a betűkészletet e-mailben. Ha egyedi grafikát, logót gravíroztat, elsősorban vektoros formátumú (ai, pdf, cdr, eps) kiterjesztésben várjuk, de jó minőségű nagyfelbontású fájlformátum (tif, jpg) is megfelel. Fotó gravírozása esetén, nagyfelbontású, jó minőségű, kontrasztos fotókat várunk, melyen a fontos részletek jól felismerhetők.

Táblarendszerek egyedi igények alapján :

Az Alu-Sign egyszerű letisztult formáival, illetve elegáns megjelenésével optimális eszköz felirati rendszerek megjelenítéséhez. A profilok ideális megoldást nyújtanak Önnek akár kültéri, akár beltéri táblarendszer kialakításához.
A termékcsaládok széles választéka minden igényt kielégít, szem előtt tartva a mai kor elvárásait.
Az Alu-Sign rendszerek kifejezetten a lézeres gravírozott táblák tartó konzolainak készülnek, minden esetben egyedi méretekben, a megrendelők igényeihez igazítva szín és formavilágot.
Az anyagokat esztétikus színek és formák jellemzik, beltéri és kültéri alkalmazáshoz ajánljuk.
Mivel minden esetben egyedi mértek és igények merülnek fel az árakat is a pontos méretekhez és igények ismerete alapján kalkuláljuk ki.

z adattábla készítés a lézergravírozás egyik legismertebb alkalmazási területe. A különböző információs rendszerek és adattábla gravírozás során gyakran kétrétegű lemezeket alkalmazunk és a mintázat a felső réteg megfelelő részeinek eltávolításával készül el. A lézer pontosságának köszönhetően az adattábla gravírozás ezzel a megoldással kiváló minőségű lesz.

A neves szakemberek, tudósok, politikusok és más hírességek részvételével tartott konferenciákon a lézerrel gravírozott névtáblák azok, amelyek leginkább megfelelhetnek az elvárt színvonalnak. Ha hagyományos kitűzős névtáblák mellett a lézerrel készült névtáblákhoz mágneses rögzítés is kapható. A táblák a lézeres kivágásnak köszönhetően bármilyen alakúak lehetnek az adott rendezvény, vagy szponzor cég arculatának megfelelően.

Nagy értékű ingatlanok befejezése előtt sokszor az utolsó pillanatban jut a beruházó vagy a kivitelező eszébe, hogy az épületben való eligazodáshoz információs táblák, biztonsági figyelmeztetések, menekülő útvonal jelzők és az ajtókra ajtószámok, illetve névtáblák is kellenek.

Az épületbe beépített sok értékes anyaghoz a legtöbbször a lézergravírozott információs és figyelmeztető táblák illenek leginkább, megfelelő sínrendszerbe, vagy keretbe helyezve. Kaphatók normál és metál színekben, hátulról megvilágíthatók, vagy önállóan világító fluoreszkáló vagy foszforeszkáló táblák is.

A reklámtáblák készítésénél a 2 rétegű gravír’ táblák mellett a nyomtatott vagy szitázott plexi táblák formára vágása is gyakori igény, amely lézerrel elvégezve azonnal használható, tiszta és jó minőséget nyújt.