Egy-egy termék elkészítéséhez digitális anyagra van szükség. Ezeket az anyagokat gondosan átgondolt, aprólékos tervezéssel hozzuk létre. Mivel minden tervezési folyamat egyedi, ezért személyre szabottan végezzük. Bármilyen kiadványra lenne szükséged, megtervezzük számodra. Akár névjegy, akár prospektus, épp oly alapossággal merülünk a tervezésbe. Az általunk készített grafikából pedig akadály és pluszköltség nélkül elkészülhet a kívánt termék. A legkülönbözőbb gyártási eljárásokra tudunk grafikai tervet készíteni. Ismereteink 20 év tapasztalata miatt igen széleskörűek. A grafikai tervezéstől a gyártásig mindent elintézünk. Nem kell grafikust és nyomdát külön keresned.

Amennyiben a felsorolt szolgáltatások között nem találod meg amit keresel, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Névjegy

Egy jó megjelenésű névjegy hordozza minden elérhetőségedet és megalapozza azt a bizonyos első benyomást. A termék grafikáját néhány napos határidővel vállaljuk. A gombra kattintva a gyártásról is tájékozódhatsz. Ha tovább olvasnál, nyisd le az ablakot.


tovább olvasok a névjegy grafikáról
éppen írjük a szöveget, kérjük nézz vissza később…

Logó

Egy jól átgondolt logó cégünk alapvető jelképe. Nem feltétlenül a bonyolult, inkább egy egyszerű, de jól megjegyezhető, kifinomult logó fogja elérni a kellő hatást. Része lehet egy “Kis arculat” tervezésének, de önállóan is elkészítjük. Általában 5-7 munkanapot vesz igénybe. A gombra kattintva ajánlatot kérhetsz, vagy ha tovább olvasnál, nyisd le az ablakot.


tovább olvasok a logó tervezésről
éppen írjük a szöveget, kérjük nézz vissza később…

Arculat

Működik a céged, de mégsem hozza be azt a várt ügyfélmennyiséget amit várnál, pedig reklámozol, hirdetsz? Az egyik oka lehet, hogy az emberek nem ismernek fel. Itt az ideje egységesíteni megjelenítéseidet. Erre való egy arculat meghatározása. Több lehetőséget is kínálunk neked, melyeket 5-15 munkanap alatt készítünk el. A gombra kattintva ajánlatot kérhetsz, vagy ha tovább olvasnál, nyisd le az ablakot.


tovább olvasok az arculatokról
éppen írjük a szöveget, kérjük nézz vissza később…

Retusálás

Manapság, a digitális fényképezéssel már némiképp javult a fotók minősége. De azért ezeket a képeket nyomtatott, vagy némely online formában felhasználni nem lehet. Ilyenkor hívhatjuk segítségül a grafikai stúdiók szaktudását. Képesek vagyunk javítani a fényerőn, kontraszton, felbontáson. Eltűntetjük a nem kívánt tárgyakat, képi elemeket. Vízjelet, grafikát, vagy logót helyezünk el a fotón. Mennyiségtől és bonyolultságtól függően több napot is igénybe vehet fotóid kidolgozása, de megéri a várakozást. A gombra kattintva ajánlatot kérhetsz, vagy ha tovább olvasnál, nyisd le az ablakot.


tovább olvasok a retusálásról
éppen írjük a szöveget, kérjük nézz vissza később…

Hátterezés

Szeretnéd, ha termékeidről készült fotóid stúdió minőségűek lennének, de otthon a “sarokban” készültek? Vagy az ár-összehasonlító oldalak nem fogadják el, mivel nem fehér hátterűek? Esetleg más háttér előtt szeretnéd használni őket? Erre való a hátterezés. A kiváló, profi eredmény nem úszható meg néhány kattintással, ezért eltarthat néhány napig pár darabos fotóhátterezés. Nagyobb mennyiség esetén egyedi ajánlatot adunk. A gombra kattintva ajánlatot kérhetsz, vagy ha tovább olvasnál, nyisd le az ablakot.


tovább olvasok a hátterezésről
éppen írjük a szöveget, kérjük nézz vissza később…

Vektorizálás

Sokszor tapasztaljuk, hogy logó tervezéskor az ügyfél nem kapja meg az elkészült anyagát csak képként (JPG), így az nem – vagy csak a minőség jelentős romlásával – nagyítható. Ezzel mindaddig nincs is különösebb baj, míg webes felhasználásra kerül sor. De amint nyomdai anyagban használnánk, vagy nagyítani kell – plakáthoz, molinóhoz -, egy pixelhalmazt kapunk. Ilyen esetben van szükség a vektrorizálás tudományára. A gombra kattintva ajánlatot kérhetsz, vagy ha tovább olvasnál, nyisd le az ablakot.


tovább olvasok a vektorizálásról
éppen írjük a szöveget, kérjük nézz vissza később…

Kiadvány szerkesztés

Grafikusaink elkészítik bármilyen kiadványodat. Nagy szakmai tapasztalat áll mögöttük, így biztos lehetsz abban, hogy kiadványod divatos, letisztult, átlátható, minőségi és nem utolsó sorban gyártható lesz a kívánt mennyiségben. Ebben is segítségedre leszünk és végig kontrolláljuk a folyamatot. A gombra kattintva érdeklődhetsz a konkrét kiadványodat illetően, vagy ha tovább olvasnál, nyisd le az ablakot.


tovább olvasok a kiadvány szerkesztésről
éppen írjük a szöveget, kérjük nézz vissza később…