Ezzel az eljárással a “nagy” példányszámú nyomatokat készítjük el. Minőségi, pontos nyomtatás. Színhűség, profi anyagok a profi megrendelőink számára.

Nem kell megtanulnod ezt a szakmát! Sok éves tapasztalatunkkal elkészítjük neked kiadványodat. Rendelésedet nálunk nyomon követheted anélkül, hogy nyomdába járnál. Ha tovább olvasnál a témáról itt megteheted…

tovább olvasok az ofszet technológiáról

Az ofszet nyomtatás technikája eltér a többi nyomtatási eljárástól. A nyomtató lemezen a nyomtatandó és nem nyomtatandó részek közül az egyik víztaszító, míg a másik vízszerető rétegű lesz. A nyomtatásra előkészített lemezt a nyomdagép formahengerére rögzítik. A nyomdagép minden egyes fordulatakor a nedvesítőmű benedvesíti a nyomóforma nem nyomó azaz víztaszító részeit és befestékezi a nyomtatandó részeit. A festék felhordása után a nyomóforma érintkezésbe kerül a gumihengerrel ahonnan a rajzolat már közvetlenül a papírra kerül. Mivel nem a nyomólemez, hanem egy közbeiktatott gumival bevont henger adja át a festéket a nyomtatandó felületnek (azaz a papírnak), nevezzük az eljárást ofszet nyomtatásnak.

A COLOR azaz színes nyomatokat a nyomdatechnika négy szín keverésével hozza létre, ezen színek a cián, magenta, yellow és black, amelyet kulcs (key) színnek is neveznek, innen származik a CMYK elnevezés is. A color anyagokat ún. négy verkes gépeken állítják elő, azaz négy a fent említett ofszet hengeren keresztül jut a festék a papírra. A grafikai anyagra a tervezésnél vágó illesztő jeleket, esetenként terhelési csíkot terveznek. Az illesztőjelek a nyomdász munkáját segítik, mivel ezen jelek segítségével állítja a különböző hengerek viszonyát egymáshoz, hogy a nyomat színkivonatai pontosan illeszkedjen egymáshoz. A terhelési csík a megfelelő mennyiségű festék beállításra szolgál.

Névjegy

Nem kezdődhet egy üzleti kapcsolat elérhetőségeink megadása nélkül! Előfordult már, hogy nyúltál névjegykártyádért, de nem volt nálad, vagy partneredét látva inkább elő sem húztad? Sugározz magabiztosságot! Elkészítjük a legmodernebb, akár az összes létező technológiát felhasználva csillogó-villogó, vagy éppen letisztult, modern névkártyádat.


tovább olvasok a névjegyekről
éppen írjük a szöveget, kérjük nézz vissza később…

Boríték

Céges levelezésed elengedhetetlen kelléke a boríték. Jelenleg szinte végtelen számú megoldás közül választhatunk függően attól, hogy mit akarunk elküldeni. Mi rátesszük egyedi grafikádat, céged arculati elemit, hogy partnereid a küldeményedet igényes formában kapják meg.


tovább olvasok a borítékról
éppen írjük a szöveget, kérjük nézz vissza később…

Levélpapír

Hagyományos értelemben a “levélpapír” az online levelezés megjelenésével talán lassan kivonul a marketing eszközök közül. És ha úgy hívjuk, hogy “fejléces papír”?

Ügyfeleid fontosak számodra akkor is, ha kifizették már a munkádat? Tiszteld meg őket egy igényes számlával, melyet cégjelzéses fejléces papírra nyomtatva adsz át.


tovább olvasok a levélpapírról
éppen írjük a szöveget, kérjük nézz vissza később…

Katalógus

Képzeld el, hogy egy olyan izgalmas, különc, de mégis stílusos, érzékszervekre ható anyagot tudsz eljuttatni partnereidnek, ügyfeleidnek, amivel eddig talán még nem is találkoztak. Miért töltenél felesleges időt a tartalom megtervezésével, ha erre mi tudjuk a megoldást?


tovább olvasok a katalógusokról
éppen írjük a szöveget, kérjük nézz vissza később…

Plakát

Hogyan szólíthatsz meg célzott réteget egy költséghatékony, mégis látványos és informatív reklámeszközzel? Képzeld el, hogy olyan megoldást kaphatsz a kezedbe, ami egy pillantásnyi idő alatt, hosszútávon megmarad a célközönséged memóriájában.


tovább olvasok a plakátokról
éppen írjük a szöveget, kérjük nézz vissza később…

Szórólap

Nem kell, hogy a te szórólapod is egy idegesítő tucat reklám legyen, ami a papírhulladékok közt végzi. Lehet a tied az az egy, ami beleég a köztudatba és beteljesíti a hozzá fűzött elvárásaidat. Ha tovább olvasol eláruljuk, hogy hogyan…


tovább olvasok a szórólapokról
éppen írjük a szöveget, kérjük nézz vissza később…

Könyv

Van egy sztorid. Megosztanád másokkal. Ez ma már nem kiváltság! Akár néhány példányban is el tudjuk készíteni könyvedet, mellyel megörvendeztetheted környezetedet. Nálunk ugyan olyan profin készül el egy és ezer darab is. Nem teszünk különbséget.


tovább olvasok a könyvekről
éppen írjük a szöveget, kérjük nézz vissza később…

Jegyzettömb

Papírért nyúlnál gondolataid/telefonbeszélgetésed jegyzeteléséhez, de ki nem állhatod a papírfecniket? Használj jegyzettömböt. Rátesszük cégjelzésed, vagy saját grafikáidat. Te diktálsz, mi elkészítjük! Vagy jegyzetelsz?


tovább olvasok a jegyzettömbről
éppen írjük a szöveget, kérjük nézz vissza később…